25 september 2007

reeegn

ska ata den frukost som ingar har pa hostalet, och sen hitta en taxi och ta mej till busstationen (om man nu kan kalla den det, ar bara det har bolaget som kor darifran med sina typ tre bussar).
regnar ute. tror det ar forsta ggn som det regnar nar jag vaknar faktiskt.
ja, det har kanns ju valdigt intressant att beratta om...
far skriva nar jag kommer fram!
ha det bra!

10 kommentarer:

Sara sa...

Ha ha, jag bryr mig inte så mycket om dina uppdateringar handlar om att det regnar när du äter frukost, allt är roligt att läsa om när det handlar om resor! ;)

Anonym sa...

Vad bra att det tog sig där på Santa Martha! Pippin verkar vara en trevlig prick,men favoritfotot är det på de enorma(?) sköldpaddshalsarna! För övrigt är jag helt säker på att det var en dotter, och hon skulle få en mycket feminin portmonnä av pärlor...

Anonym sa...

Jag var i Hertsjö i lördags men hade inte plats på telefonen för att filma något, får bli nästa gång. Träffade iaf Ping, liggandes i fotölj i köket kurrandes och vinkandes med tassarna. Han ser ut att må väldigt gott och har det nog mycket roligare där än i Rimsbo. Om de tre katterna verkligen är kompisar är nog svårt att säga men de har iaf inget emot varandra.

Hur det gick i Göteborg får jag ju inte avslöja innan programmet är sänt, 6e och 7e oktober. Riskerar att bli återbetalningsskyldig den eventuella vinstsumman, så du får hålla dig till tåls.

Lyckades iaf få leta rätt på en del av de potatisar som du satte. Hittade ungefär en handfull under all annan växtlighet. Huset är i princip färdigmålat nu också och vi har lämnat tillbaka byggnadsställningen. Nu står "matsalen" på tur och den ska börja spacklas på torsdag.

Lite uppdatering hemifrån även om inte så intressant...

Det bästa av allt för mig är ända att skolan går riktigt bra! Skönt

Kram

Anonym sa...

Springer som en galning ut å in för att locka på Ping som inte kom in igår kväll. Första natten han varit ute. Nu börjar kväll nr 2 utan att han kommit än och då slår hönsmammebeteendet till. Iaf. är det varmt och skönt ute, lite sommarkänsla, så han överlever säkert. Har sett att han vidgat sina vyer lite genom att gå över gatan och in på andra tomter.
Svårt att veta om katterna är genuina kompisar? De är iaf snälla mot varandra.
Ludde å jag spelade sponsorgolf i lördags å jag kan säga att vi vann inte.
Erik kom hem från Kroatien i måndags efter en fin resa.
Kajsa hänger med om än lite tröttare än vanligt.
Står Du ut med ensamheten eller är Du kanske sällan ensam?
Känns resan som Du tänkt Dig hittills? Jag menar landet, ryggsäcksliv osv?
Du skriver verkligen jättebra, passa på och skriv en reseskildring som Du sedan kan publicera på riktigt.
Väntar med spänning varje dag på Dina inlägg.
Kram mamma

Anonym sa...

Så försöker jag igen att lämna ett spår. Har semester och är bara in en kort stund på kontoret. Förbannar datasystemet som har havererat. Men kul att man kan komma in på internet i alla fall och uppdatera sig om hur det går för dig. Jag önskar dig allt väl.
Kram R

Anonym sa...

JA!!!! Det fungerade ju! Hur korkad var jag förrut då som inte fick till det? Ja jag vet inte, datorer är inte för mig helt enkelt.
/R

Anonym sa...

Hjääälp, Ping har inte kommit än å nu börjar natt nr 3! Har detta hänt tidigare?
Erik såg honom sitta på åkern vid Prästänges igår kväll men det var då. Vi har gått ute å lockat och även åkt en tur med bilen. Jag blir så orolig.
Kram ma

Anonym sa...

Uuunderbaaart!
Pingen satt på trappan kl 21 den fjärde kvällen. Phuu!
Nu sitter han i Eriks famn och blir klappad å gosad med. Verkar inte utsvulten så nog måste han ha fångat någon råtta? Nu är han tillbaka i gemenskapen å värmen. Alla djuren är inne å bara njuter.
Kram Ping m fam

Sara sa...

ah vad kul att hora om ping! (aven om han bara springer ut och in...)
ja, han har det nog valdigt bra iaf. hoppas NI star ut med honom... men han ar val inte lika trakig som moshi?

och r., nej jag fattar inte hur du kan misslyckas med kommentarer :) ...om du nu GJORT det? kul med ett livstecken!

Sara sa...

cicki: (kanns det bra att alla tror att du verkligen heter det? :))
en dotter... jaja, det var val det da. hellre det an en son.