16 september 2007

8 - 16 september

har kommer en resumé.
ni far val scrolla ner och borja med inlagget som heter 8 - 9 SEPTEMBER for att lasa i kronologisk ordning!

TACK for mejl och kommentarer! skulle vilja svara pa alla, men hinner inte nu!!! har tagit san tid att fixa dom har inlaggen, maste aka tillbaks till tambillo nu...

4 kommentarer:

Sara sa...

Hej! Har sett fram emot dina rapporter hela veckan! Mountainbiketuren verkar ha varit jättevacker, även om vägarna ibland inte var att leka med...

Tråkigt att höra att det är så konstigt på SM! Stämning och folk gör verkligen allt när det kommer till trivsel. Hoppas att du njuter av att jobba tillsammans med djuren iaf så att du kan ta med dig några positiva upplevelser därifrån!

Ha det så bra, ser fram emot att höra rapport nästa helg!

Anonym sa...

Hej!
Vilken himla otur med den där stöddiga typen Leon. Försök att inte bry dig, han verkar bara löjlig i mina öron. Borde väl enbart vara väldigt tacksam för att folk vill komma och arbeta ideellt. Tänk också på att du är extra trött pga olika faktorer, såsom höjden övh, omställning, hormoner, ensamhet, språket,maten mm. Efter regn kommer sol!
Snart kan jag minimera mitt skrivande om Ping. Han bor här nu och jag tror du blir förvånad när du hör att han faktiskt sitter på trappen utomhus på dagtid och solar sig tillsammans med Lasse. Han är inte alls bara under huset utan promenerar omkring i trädgården också.Han svarar också när jag pratar med honom, det du. Är just nu mest orolig för Siri som varit borta 2 nätter.
Nu ser jag fram emot ny rapport från dig och hoppas då att det känns lite/mycket bättre. Självklart kan det vara flera ställen som är jobbiga att vara på ffa i dessa trakter. Ställ in dig på det värsta så kanske det blir riktigt bra.
Kram mamma, Ping, Kajsa, Lasse, Siri. Erik är i Kroatien just nu.

Anonym sa...

hej vännen!
tänker på dig ofta. trist att du tycker att det funkar lite dåligt just nu. du har investerat så mycket mod och pengar i det här projektet att jag önskar att du fick ha det rakt igenom bra, men så verkar ju ingenting fungera =).

själv är jag mitt i värsta barnkalasperioden och ny på jobbet-stressen. men jag har det bra, trots allt. det är mycket jobb men oerhört roligt och spännande.

ha det bra och sköt om dig!
kram, u.

Anonym sa...

Ibland är det jobbigt och hårt att resa. Har precis kommit tillbaka från en tur i Kina. Aldrig varit med om att det skall vara så besvärligt att resa själv. Men det är kanske för att de skall kunna kontrollera turisterna. Jag gillar ju inte att behöva använda guide, men det var faktiskt nästan helt omöjligt att slippa från vissa gånger.
Fast det var så klart jättespännande också, och när man är tillbaka hemma, så brukar man konstigt nog glömma att det har varit så jobbigt :)

Ta väl hand om dig! När Nya Zeeland och Kina närmar sig, så kommer det kanske några tips härifrån vare sig du vill det eller inte :)